Voor kinderen

Hoi, ik ben Adrie en ik ben kindercoach

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Het is fijn als je blij bent met jezelf en je gelukkig voelt. Maar dit lukt niet altijd even goed. Soms zit je eventjes niet zo lekker in je vel. Je voelt je misschien anders dan anderen, je ziet ergens tegenop, je denkt dat je het niet kan, je vindt dingen snel spannend, je voelt je moe, je hebt buikpijn of misschien ben je verdrietig, bang of boos.

Misschien hebben je vader en moeder of de juf of meester je al een beetje geholpen. Het kan zijn dat dit voor jou nog niet genoeg is. Dan kan het heel fijn zijn als iemand naar je luistert, met je meedenkt en je tips geeft, zodat jij je weer gelukkig voelt. En dat is wat een kindercoach doet!

Voordat ik jou zie, praat ik eerst een keertje alleen met je ouder(s). Daarna mag jij naar mij toe. Wij gaan dan samen op ontdekkingstocht. We kijken wat jij nodig hebt om je weer fijn te voelen. We gaan op zoek naar wie jij bent. Wat jou zo bijzonder maakt, wat jij goed kan en hoe het met je gedachten en gevoelens gaat.

We doen dingen die jij leuk vindt en wat bij jou past. Bijvoorbeeld spelletjes, knutselen, tekenen, toneelstukjes spelen, verhalen vertellen en oefeningen. We werken in mijn praktijkruimte of buiten in de natuur.

Hoe zou het voor jou zijn als je jezelf beter zou begrijpen? Als anderen jou beter zouden begrijpen? Als je hoofd en buik zich rustig en fijn voelen? Als je om leert gaan met je gedachten en gevoelens? Zodat jij je sterk voelt en kunt stralen als een ster?! Hoe zou dat voor jou zijn?

Maakt dat jou blij? Kom dan naar mij. Dan gaan we samen op ontdekkingstocht.

Lieve groet van Adrie

Adrie Visser - Bootsma

© 2024 SterKC