Referenties

Anoniem

Dankzij het coachingstraject hebben wij meer kennis gekregen over hoogsensitiviteit. We begrijpen onszelf en onze dochter hierdoor beter, waardoor de sfeer in huis en het contact met de kinderen verbeterd is. Bedankt! Wij kunnen weer verder.

Diny

De reiki behandeling die Adrie geeft is heerlijk. Fijn even ontspannen De handopleggingen voelen warm aan en ik voelde veel gebeuren in mijn lijf. Een warm dekentje over je heen en heerlijk luisteren naar rustgevende muziek. Even uit je hoofd en in je lijf zitten. Een echte aanrader!

Anke

Ouders

Heel erg bedankt voor je hulp en alle begeleiding aan onze dochter. Dit heeft haar zeker goed gedaan en wij zien ook dat ze flink gegroeid is! Tuurlijk moeten we hier, met z’n allen, verder aan werken, maar het begin is er.
Wij hebben erg veel handvatten van je gekregen om haar zo goed mogelijk te begeleiden hierin.
Nogmaals heel erg bedankt en we zullen zeker nog contact op nemen als we merken dat wij samen met onze dochter er niet uitkomen.

I. Hollak

Ouder

“Adrie weet in korte tijd tot de kern van het probleem door te dringen en daarmee op een prettige manier aan de slag te gaan. Mijn kind voelt zich veilig en op haar gemak bij haar en staat daardoor open voor nieuwe manieren van denken. En dat helpt!”

G. Veldman

Ouder

“Onze dochter ging iedere keer met plezier naar Adrie toe en kwam er vrolijk vandaan. Het coachingstraject heeft ervoor gezorgd dat onze dochter beter met haar gevoelens om kan gaan. Nogmaals hartelijk dank!”

Jan T.

Ouder

“Wij zijn bij SterKC kindercoaching geweest om meer te leren over hooggevoeligheid. Zowel onze dochter als wij hebben hier veel van geleerd. Doordat we beter begrijpen wat de behoeftes zijn van onze dochter, kunnen we haar beter helpen en is de sfeer in huis een stuk gezelliger.”

Jan en Ellen

Ouders

“Onze zoon vond het lastig om voor zichzelf op te komen. Bij SterKC heeft hij zichzelf leren kennen en begrijpen, waardoor hij steviger in zijn schoenen staat.”

Esther

Wij hebben veel gehad aan de kindercoachsessies bij Adrie. Onze dochter mocht graag naar haar toe gaan en kwam iedere keer weer enthousiast en met veel bagage terug. Ontzettend bedankt!

© 2022 SterKC