Ontspanning

Ontspanning

Merk je dat je als ouder veel in je hoofd zit (piekeren, negatieve gedachten, zorgen), voel je je moe, onzeker of wil je gewoon even lekker ontspannen? Kom dan langs voor een reiki, acces bars behandeling of ontspanningsmassage.
Want als jij je lekker en ontspannen voelt, heeft dit positieve invloed op je kind(eren) en de gezinssituatie.

Werkwijze

Reiki is toch heel zweverig? Hoor ik mensen denken. Nee hoor, dat is het niet. Ik als nuchtere Fries was er anders nooit aan begonnen.

Door middel van handoplegging/aanraking, over de kleding heen, zorg ik ervoor dat de energie in je lijf weer kan gaan stromen. Zodat evt blokkades opgeheven kunnen worden. Het brengt je energieveld dus weer in balans.
Je komt door Reiki op een snelle en ontspannen manier uit het hoofd en in je lijf, waardoor er meer rust en ruimte wordt ervaren.
Het is een reinigingsproces op zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Het brengt je dichter bij jezelf. Daardoor kom je beter in je kracht te staan.
Tevens kan Reiki bij kinderen zorgen dat blokkades kunnen worden voorkomen en niet opgespaard worden voor later. Is dat even mooi meegenomen!

Voor wie?

Ik geef Reiki en access bars aan zowel volwassenen als kinderen.
Ben je ook nieuwsgierig wat Reiki of access bars voor jou kan doen? Merk je onrust in je lijf? Of wil je gewoon even een uurtje lekker ontspannen? Bel of mail gerust. Dan kun je het zelf ervaren.

Kosten

Een reikisessie, acces bars of ontspanningsmassage duurt 1 uur. De kosten hiervoor zijn €45,-

 

© 2024 SterKC